Nyhetsbrev nummer 2 – Norgesløpet 2024

Nyhetsbrev nr 2

Tiden er en slu venn. Den fremstår som rikelig og til stede for de fleste. Men for dem som har mangt og meget i sving har den en lei tendens til å rase fra deg. Slik føles det litt nå som jeg har begynt å telle ukene til vårt arrangement.

Jeg liker å tenke på tiden foran oss som kvalitetstid. Jeg arbeider sammen med mange som har ett og samme mål. Skape det beste Norgesløpet vi kan få til under de rammer vi har til rådighet. Denne uken var det styremøte på tirsdag, her ryddet vi i mange detaljer og skapte nye spørsmål.

Denne helgen skal jeg kjøre til Bjerkvik-møtet. Det er en samling av LMK tilsluttede klubber i nord. Vi samles for å synkronisere aktivitetene i treffkalenderen, legger felles planverk samt å diskutere utfordringer vi har i en langstrakt landsdel. Fra Bodø er det ca. 6 timer kjøring en vei, så jeg får rikelig tid til å tenke på NL 2024.

Påmeldingsfristen til løpet nærmer seg slutten og vi er spente på om det kommer noen på oppløpssiden. I neste nyhetsbrev skal jeg oppsummere status på antall påmeldte. Det blir spennende for oss alle.

Ønsker dere alle sammen en riktig fin og innholdsrik helg.
Med vennlig hilsen
Bjarne

Forbered reisen nå.

Til alle dere som nå skal forberede kjøretøyene til reisen nordover eller sørover, oppfordrer BMF at det utføres en grundig kontroll av kjøretøyet. Dekk, bremser, styring, drifts-viktige systemer må inspiseres.

Om man ikke er bilkyndig har LMK en avtale med Viking Kontroll og NAF hvor man kan kjøp en kontroll for en rimelig penge. Husk på å sjekke kjøretøyet for sikkerhetsutstyr som refleksvest, varseltrekant, slepetau og førstehjelpspute. Gjør man dette i god tid rekker man også å utbedre om det skulle være utfordringer.

BMF ønsker at alle deltakerne forbereder seg og sitt kjøretøy slik at det blir en fin reise.

Slik var været onsdag kveld denne uken i Bodø

Bodø Kommune er en av Norgesløpets støttespillere- klikk på logoen for mer info om Bodø Kommune