Velkommen Bodø2024

For den av dere som følger livet i Bodø har vi nettopp sparket i gang Bodø 2024 med en gnistrende åpning. Vi var alle spente på hvordan uværet som herjet i dagene før skulle prege åpningsseremonien. Uværet la seg til ro og arrangementet ble suksessfullt gjennomført.

Været i nord er alltid en spennende faktor når man har utendørsarrangementer. Vi tenker mye på hvilke rammevilkår vi tildeles under Norgesløpet. Nå fortsetter vi planleggingen med tanker om sol og i det minste tørt vær.
Påmeldingen ruller videre og antall deltakere ser bra ut. Spredningen er god både geografisk og i kjøretøy. Det kommer noen virkelige godbiter som vi i vår region ikke har sett før.
Jeg anbefaler dere å ta en titt på løpets hjemmeside under fanen bilder, der vil dere se et utvalg av kjøretøy som skal delta.

For dere som vil utvide opplevelsen i Bodø anbefale å ta en titt i Kulturkalenderen til Bodø 2024 for andre arrangementer, Jeg ønsker dere en fin helg oppfordrer dere til å ta kontakt med en motorhistorisk venn for en fin samtale, kaffekopp eller et hyggelig garasjebesøk. La utøvelsen av vårt arbeid varme oss i vinterkulden.

Hilsen Bjarne