Velkommen til nettstedet for Norgesløpet 2024

Det er med en gitt undring jeg skriver denne velkomsthilsen. Tiden fra vi tok kontakt med LMK og luftet ideen om å vi var søknadsberettiget, til levert søknad og nå planlegging i bredden og i dyben har gått forrykende fort. Sist Norgesløpte var i Nord-Norge var Narvik hovedsete, og dette arrangementet lever ennå i folks minne.

Stor takk til våre motorhistoriske venner i Narvik. Men nå er det Bodø Motorhistoriske forening som skal ta dette videre i vår region. Å arrangere Norgesløpet forplikter, vi ønsker å gi våre deltakere en uforglemmelig opplevelse, et helhetlig arrangement og en solid Nordnorsk opplevelse. Mange av de som har tatt kontakt med oss for veiledning til planleggingen av reisen tenker å gjøre sin reise til en opplevelse i nord. Kanskje kjøre riksvei 17 som strekker seg fra Bodø til Steinkjer, besøke Lofoten, reise videre nordover og gjøre nordre del av Nordland, Troms og Finnmark.

Noen undrer seg over mulighetene til å benytte hurtigruten, tog eller biltransport. Vi veileder så langt vi strekker til men ønsker at alle føler seg velkomne og ser fram til sommeren 2024.

På dette nettstedet vil vi kommunisere med de som ønsker å følge oppbyggingen og planleggingen av løpet, gi informasjon som kan hjelpe beslutningen om at løpet er verd turen nordover. Komme med tips og nyttig informasjon som dere kan anvende i den videre planleggingen.

Selv tenker jeg på det som står foran oss med skrekkblandet fryd. Vi har et solid mannskap i planleggingskomiteen, god støtte fra våre naboklubber i region og mange ideer.
Om våre tanker og planer lykkes vil vårt arrangement gi en helhetlig opplevelse og forhåpentligvis gi deltakerne en minneverdig weekend.
Håper vi ses

Mvh Bjarne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *